Jag som driver WPkontoret heter Carolina och jag har nära två decenniers erfarenheter av att jobba med webbutveckling och företagshemsidor – och med WordPress sedan det startade.

Hos mig är din hemsida eller webbshop i trygga kompetenta händer när du behöver hjälp. Inga detaljer lämnas åt slumpen när du väljer någon av WPkontorets supporttjänster.  Jag ser till att allting fungerar optimalt. 

När du köper en ny hemsida eller webbshop, så tillverkas den noggrannt med en helhetslösning anpassad till ditt företags behov. Det som behövs till en modern, responsiv och mobilanpassad webbplats ingår alltid i ett förutbestämt och fast pris (engångsavgift).

Eftersom jag är en webbutvecklare med kunskaper i de olika språken (html, css, php, javascript mm) tillverkar jag oftast hemsidor / webbshoppar från grunden och ”skräddarsyr” både design och funktion. Jag anpassar även ”back-end” för att göra det enklare för dig att jobba med hemsidan när den är färdig. Men om du redan har hittat ett temamall som du gillar, så kan jag självklart anpassa även den till ditt företag. 

Nöjda kunder

Min målsättning är att överträffa förväntningar, att alltid leverera supporttjänster, nya hemsidor & webbshoppar, som mina kunder är nöjda med. Varje uppdrag – stort som smått – utförs med samma engagemang och målsättning. Jag är mycket mån om dig som är kund hos mig och WPkontoret! Eftersom jag jobbar med ett ”helhetstänk”,  har jag i de allra flesta fall fått fortsätta att jobba med mina kunder i många år. Det har blivit både ”hemsida två” och ”hemsida tre” allt eftersom åren går.

Kan man ha ett roligare jobb?!